На Вінниччині мати ритуально вбила сина-підлітка, пошматувавши його ножем

21 июля 2011 г. в 19:31

Судмедексперти нарахували у хлопчика 40 ножових поранень, у дитини до того ж було перерізане горло.

20.jpgУ селі Привітне Вінницької області 14-річного підлітка жорстоко вбила власна мати. Перед вбивством жінка читала окультну книгу і вбивство сина зробила заради ритуалу - щоб повернути собі сили, які нібито він у неї забрав.

14-річного Діму в селі знали, як доброго і дуже слухняного хлопчика. Сином займалася мама Люба - батько постійно мотався по заробітках, щоб забезпечити сім'ю, пише "Комсомольская правда в Украине ".

У тому ж будинку проживала Надія - сестра-близнючка Любові зі своїми трьома дітьми. Саме вона повідомила голові сільради жахливу новину: Любов скоїла вбивство рідного сина.

Діму, загорнутого в плівку і ковдру, знайшли на смітнику за його будинком. Тіло - суцільна кривава рана. 40 ножових поранень нарахували судмедексперти, у дитини до того ж було перерізане горло.

Надія казала, що Людмила читала якусь окультну книгу і вбивство сина зробила заради ритуалу - щоб повернути собі сили, які нібито він у неї забрав. Слухняний хлопчик навіть дозволив себе зв'язати, щоб допомогти матері. Божевільний "ритуал" відбувався на літній кухні. Троє дітей Надії чули крики вмираючого в страшних муках брата.

Як розповіли в прес-службі УМВС Вінницької області, після розслідування всіх обставин міліціонери дійшли висновку, що мати не одна вбивала сина. Тітка Діми - та Надія, за версією слідства, могла бути причетна вбивства. Вона навіть зізналася, що й сама читала прокляту книгу, від чого на неї нібито "помутніння знайшло".

Зараз обидві підозрювані знаходяться в районному ізоляторі тимчасового тримання. Їм призначено судово-психіатрична експертиза.

 

Перепечатка, копирование или воспроизведение информации, содержащей ссылку на газету "Комсомольская Правда" в Украине" в каком-либо виде запрещена. Перепечатка только с письменного разрешения

 

На Вінниччині мати ритуально вбила сина-підлітка, пошматувавши його ножем

EXMO affiliate program