На Вінниччині наркоман напав на таксиста та розстріляв того із пістолета

15 июня 2011 г. в 16:42

На Вінниччині наркоман вирішив розпрощатися з життям і щоб на тому світі було несумно, захотів забрати із собою ще когось.

13.jpg

Чоловік напав на таксиста та розстріляв того із пістолета. Однак іти передчасно на небо водій аж ніяк не збирався.

Інцидент стався на в’їзді до міста Шаргорода. Водії повідомили, що на узбіччі дороги стоїть Нива, поблизу якої б’ються двоє чоловіків. Один з них стріляв в іншого з пістолета. На місці стрілянини міліція натрапила на закривавленого чоловіка, який тримав іншого.

Пораненим виявився водій машини. За слів чоловіка, він затримав свого пасажира. Той підсів до нього на вулиці та під погрозою пістолета змусив вивезти за місто. Там пасажир наказав зупинити машину та спробував застрелити водія. Попри отримані кулі, той вчинив опір і таки вижив.

Медики з’ясували , що затриманий чоловік перебував під дією наркотиків . Той зізнався, що вживав їх понад 10 років і зрештою вирішив звести рахунки з життям. Чоловік узяв пістолет і ножа та поїхав шукати місце смерті. Щоб на тому світі було несумно, він вирішив забрати із собою ще й таксиста.

За спробу вбивства пасажиру світить 15-річне ув’язнення. Зараз чоловік проходить психіатричну експертизу. Поки його обстежують лікарі, він продовжує битися зі своїми галюцинаціями.

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

На Вінниччині наркоман напав на таксиста та розстріляв того із пістолета

EXMO affiliate program