На Вінничині міліціонер побив агресивного іноземця

1 апреля 2011 г. в 21:00

Конфлікт у Могильові-Подільському. Керівник райвідділу міліції побив азербайджанця. Принаймні, так стверджує постраждалий.

 

Правоохоронці стверджують чужоземець під час спілкування з міліціянтами поводився зухвало. За що й дістав "на горіхи".

Увечері на одній із вулиць Могилева-Подільського правоохоронці, серед яких був і керівник місцевого райвідділу УМВС, зупинили "ЗІЛа", що транспортував причіп. У водія не було документів на авто. Згодом під'їхав, нібито, власник вантажівки. Але, теж без документів. Слово по слову - виник конфлікт.

Василь Шрамко, керівник Могилів-Подільського МРВ міліції:
- В чому виявилася непокора - в тому, що не мав бажання сідати в автомобіль для того, щоб його доставити в міліцію. При приміненні фізичної сили було його доставлено в райвідділ, там відібрані пояснення. В 11 годин був відпущений додому. По первоначальних поясненнях будь-яких претензій до міліції не було. В 2:15 він вже був госпіталізований в лікарню.

Медики називають стан постраждалого задовільним.

Микола Биць, лікар-травматолог:
- Хворий оглянутий неврологом. Виставлений діагноз - забій м'яких тканин голови. Анамнестичний струс головного мозку під знаком питання.

Постраждалий:
- И пальцы, синяки сошли (лежит в палате и показывает на себе побои).

Сирдовсі Сафаров вважає, що правоохоронці перевищили свої повноваження й побили його ні за що. На захист чоловіка стала азербайджанська діаспора Могилева-Подільского. Написали скаргу про незаконні дії керівника райвідділу.

Валерій Ноник, керівник УМВС України у Вінницькій області:
- Всі матеріали в повному обсязі на сьогоднішній день зібрані і направлені вчора за моїм підписом в прокуратуру області для прийняття законного рішення. Коментувати перевірку прокуратури я не маю права.

Нині в обласному УМВС очікують на завершення прокурорської перевірки. Якщо дії працівників міліції визнають не правочинними, покарання їм не уникнути.

Юлія Шипунова, Олександр Миронов.


Джерело: НТН

На Вінничині міліціонер побив агресивного іноземця

EXMO affiliate program