На Волині 78-річна пенсіонерка стала жертвою озброєного сексуального маніяка

29 сентября 2011 г. в 14:08

Збоченець під дулом пістолета примушував стару виконувати його статеві забаганки. Після злочину чоловік заявив, що втратив пам’ять і нічого не пам’ятає про інцидент. Насильнику 24 роки, його жертві – 78.

pist3.jpg

 

Олександрі Никифорівні 78. Пенсіонерка живе у будинку сама: чоловік помер, діти роз’їхались. За словами жінки, уночі якийсь чоловік почав гримати до неї у двері та наказав відчинити. Однак щойно бабця відчинила клямку, як той на неї накинувся. Незнайомець натягнув собі на голову майку та тримав у руках пістолет.

Пенсіонерка благала нападника забрати гроші і не вбивати її, однак бандит, схоже, мав зовсім інші наміри. Погрожуючи пістолетом, чоловік повалив бабцю на підлогу та почав роздягати.

Олександра Никифорівна, пережила напад:

Все простягав до цього грішного тіла руки. Один тільки простяг раз, що я допустила, а то я не допускала. Отаке було.

Коли наруга здавалась неминучою, господарці вдалось зірвати з обличчя насильника футболку. У збоченці пенсіонерка впізнала свого молодого сусіда. Коли молодик зрозумів, що його викрили, то втік з оселі.

Володимир Деркач, слідчий міліції, Володимир Деркач, слідчий міліції:

Вона, захищаючись, подряпала йому обличчя. Він також їй подряпав обличчя. Під час цього інциденту їй вдалося стягнути теніску з його голови і впізнати свого нападника.

Затриманий молодик не заперечував, що був у будинку літньої жінки, однак висунув свою версію подій. З його слів, він повернувся із заробіток і відзначив це п’янкою із друзями у барі. Після цього нетверезий чоловік вертався додому і в темряві нібито переплутав свій будинок і сусідський. Що трапилося далі, він буцімто не пам’ятає.


Зізнався у злочині:

Святкували моє повернення з заробіток. Я взагалі не пам’ятаю, як я опинився у тієї бабки. Не знаю, як це сталося.

Попри провали в пам’яті проти чоловіка порушили кримінальну справу. За спробу зґвалтування йому світить 10 років тюрми. Пістолет, яким він погрожував пенсіонерці, майка на голові та покази постраждалої довели, що чоловік ішов на злочин сплановано.

Володимир Деркач, слідчий міліції, Володимир Деркач, слідчий міліції:

Невідомий, увійшовши у помешкання, приставив до її скроні дуло пістолету. Збив з ніг. Опинившись зверху, вчинив ряд дій, які можуть вказувати на направленість умислу, саме на задоволення статевої пристрасті. Тому що долоню руки засунув під спідницю.

З будинку пенсіонерки нічого не зникло. Він не висував вимог передачі майна. Все закінчилося саме таким чином. Вона стала чинити опір. Він, злякавшись можливого крику або, можливо, прийшовши в себе, втік.

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Источник: kriminal.tv

 

На Волині 78-річна пенсіонерка стала жертвою озброєного сексуального маніяка

 

EXMO affiliate program