На Волині чоловік покарав убивцю після своєї смерті

19 октября 2011 г. в 14:20

На Волині чоловік жорстоко побив приятеля і покинув помирати просто на вулиці. Вбивця не розраховував, що перед смертю товариш встигне назвати його ім’я випадковим людям.

tur4.jpg

 

На пораненого чоловіка люди натрапили серед гаражів. Той був у крові і благав про допомогу. Коли його спитали, що трапилось, він розповів, що вбивця мав на руці татуювання. Ці слова стали для чоловіка останніми у житті. Експерти виявили в нього перелом черепа.

Андрій Літвінчук, начальник сектора карного розшуку Рожищенського РВ:

Отримавши травму, стікав кров’ю, і коли його запитали друзі, що з тобою сталося, він ще, будучи живий пояснив, що дані тілесні ушкодження йому спричинив його знайомий.

Правоохоронці перевірили по базі усіх колишніх ув’язнених, які мають татуювання і проживають у регіоні. Із сотень зеків у підозру потрапив один, який мешкав поблизу і також мав на руці татуюваня. Коли слідчі встановили, що у день вбивства той пиячив із загиблим, чоловіка відразу затримали.

Андрій Літвінчук, начальник сектора карного розшуку Рожищенського РВ:

При проведенні першочергових заходів було встановлено особу, яка нанесла ці тілесні ушкодження. Ним виявився раніше судимий.

За словами затриманого, він пиячив із товаришем серед гаражів, коли той буцімто обізвав його недозволеним словом. Чоловіку нібито не залишалось нічого іншого, як покарати кривдника за тюремними поняттями.

Зізнався у злочині:

Зустрілися, випили, потім знову ще випили. Він мене обізвав. Я його вдарив, він почав падати. Я ще два рази ногою по лиці вдарив і все, пішов спати.

За навмисне вбивство рецидивісту загрожує 15 років позбавлення волі. Глядачів, яким кортить перехилити чарку із колишніми засудженими, правоохоронці застерігають – це може мати непередбачувані наслідки.

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Источник: kriminal.tv

 

На Волині чоловік покарав убивцю після своєї смерті

EXMO affiliate program