На Волині молодий хлопець домагався близькості у вісімдесятирічної бабусі

4 октября 2011 г. в 11:10

В одному із сіл Волині 25-ти річний юнак зазіхнув на честь вісімдесятирічної бабусі. На "подвиги" молодика потягло після добрячої пиятики. Імовірно, зловмисник не дуже сподівався на взаємність, бо прихопив із собою пістолета.

 19.jpg
80-річна бабця Шура давно живе самотою. Каже - лиха людям не чинила, статків не нажила. Тому коли серед ночі сусідський хлопець, який іноді допомагав їй по господарству, постукав у двері, нічого поганого не запідозрила. Бабуся й опам'ятатися не встигла, як опинилася на долівці.

"Вона нічого не підозрюючи, легковажно відкрила, а він приставив їй до голови пістолета. Підозрюваний вчинив ряд дій, які свідчили про бажання сексуального задоволення", - повідомив слідчий Камінь-Каширського райвідділу міліції Володимир Демчук.

Поки стало сили, бабуся оборонялася, а потім почала кликати на допомогу. Це і сполохало нападника. Коли прийшли правоохоронці, чоловік міцно спав удома. У закривавленій сорочці і з пістолетом під подушкою. З'ясувалося, що підозрюваний нічого не пам'ятає, окрім того, що вижлуктив 3 пляшки горілки.

Нині молодик у СІЗО. Йому інкримінують замах на зґвалтування , що "тягне" на 3-5 років позбавлення волі. Бабуся ж сподівається на суворіше покарання. Каже її кривдник довічно горітиме в пеклі.

 

Источник: ТСН

 

На Волині молодий хлопець домагався близькості у вісімдесятирічної бабусі

EXMO affiliate program