На Волині п`яний чоловік викрав четвірку, але застряг у першому ж кюветі

16 августа 2011 г. в 18:40

У Волинській області п`яний чоловік викрав четвірку. Їздив чоловік на чужій машині не довго, бо застряг у першому ж кюветі. Там машину і залишив, а сам пішов далі  пішки. Горе-викадача правоохоронці знайшли за годину.

 

Горе-викрадач йшов на підпитку через місцеву ферму. Побачивши машину із ключами усередині -  вагався не довго. Каже, ще й пощастило. Автомобіль вмить завівся. Крадіжку чоловік пояснює любов‘ю до швидкої їзди.

Затриманий:
З боку стояв автомобіль. Ще власник залишив ключі. Нікого не було. Ще подумав, що так без нагляду лишають автомобілі. А я люблю їздити. Взяв завів. Легко завівся. Та поїхав.

Утім їхав не довго. Алкоголь завадив вправно керувати машиною, і водій опинився у кюветі. Про крадіжку до міліції повідомив сам власник четвірки. Він у той день рибалив у ставку. Машину поставив за сто метрів. Каже,  ключі лишив, аби не загубити.

Потерпілий:
Через якиїсь час мені мій син п`ятирічний сказав, щого в нашій машині горить фара. Був ввімкнений поворот. Я почав іти в напрямку машини. Позвонив до власника конюшні. Спитав, куди ваш конюх збирається їхати на моїй машині.

Викрадача знайшли у сусідньому районі. Він пішки йшов по проїжджій частині. Зараз вирішується питання про порушення кримінальної справи. Чоловіку загрожує до п`яти років  ув`язнення. А правоохоронці вкотре нагадують, що залишаючи ключі у машині, ризикуєте ходити пішки.

Ключі і документи в автомобілях не лишати. Не пошкодувати грошей, а обладнати в автомобілі протиугінними засобами. Не пошкодувати, бо воно потім вам вернеться у десять разів.

 

На Волині п`яний чоловік викрав четвірку, але застряг у першому ж кюветі

EXMO affiliate program