На Волині працівник ЖЕКу отримав кулю в голову - дуже голосно косив газони

7 сентября 2011 г. в 13:03

Заважаєш відпочивати – тоді начувайся! На Волині мешканець багатоквартирного будинку вистрілив із пістолета у працівника ЖЕКу. Той начебто дуже голосно косив газони. Однак попри поранення потерпілий не збирається подавати на стрілка до суду. 

pist.jpg

 

Михайлу 19 років. У ЖЕКові він працює понад рік. Хлопець проходить там альтернативну військовій службу. Тримати в руках зброю та складати присягу йому забороняють релігійні погляди.


Інцидент стався, коли Михайло косив у дворі багатоповерхівки траву. Один із мешканців з балкону лайкою вимагав, аби хлопець заглушив мотор і не заважав йому відпочивати. Коли погрози на хлопця не подіяли, крикун вистрілив із пістолета хлопцю в голову.


Зброю у стрілка вилучили. На щастя для Михайла, куля була випущена з пневматичної зброї і не спричинила важких поранень.


Відразу після інциденту хлопець забрав із міліції свою заяву. За словами Михайла, строк альтернативної служби добігає кінця вже за два місяці, тому він хоче добути його без зайвих проблем.


Зараз у справі триває перевірка і слідчі спантеличені – як карати хулігана, якщо потерпілий забрав заяву? Однак знайомі Михайла переконані – якщо за  хлопця заступився Всевишній, то він знайде управу і на його кривдника.

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Источник: kriminal.tv

 

На Волині працівник ЖЕКу отримав кулю в голову - дуже голосно косив газони

EXMO affiliate program