На Волині урожай картоплі збиратимуть із присмаком крові

16 мая 2011 г. в 10:28

Під час садіння рослин один односелець убив іншого. Чоловіки не поділили межу між городами.


Затриманому чоловіку 64 роки. З його слів, інцидент між ним та сусідом стався на полі. Господар помітив, як на його город заїхав трактор і почав прокладати нову межу. Як з’ясувалось , на чужий пай зазіхнули сусіди чоловіка.

Зізнався у злочині:

Я кажу, нащо ти так ореш? Нащо ти так зробив? Син нічого, одійшов в сторону, а той почав обзивати, покійник, матюкатися: менш п...и, бо п...и ще схватиш.

Коли сусіди заявили, що цей шматок тепер їхній та відмовились його переорювати, конфлікт сягнув апогею. Одного з загарбників пенсіонер ударив ножем.

Зізнався у злочині:

Не поняв, як я навіть так міг. І тоді ножа йому. – І куди попали йому ножем? – Та откуда я знав, що в серце?

Пораненого доправили до лікарні, проте той помер. Господар, який заподіяв смертельного удару, дочекався міліції і добровільно здався. Дізнавшись про інцидент, його родичі були шоковані. З їхніх слів, дідусь за життя не образив навіть мухи.

Анатолій, зять затриманого:

Порося бити, то весь час я. Що треба отакого. А що там сталось, я не знаю.

У міліції підтвердили, що загиблий справді мав погану вдачу. Чоловік постійно пиячив та провокував односельців на бійки. За це його штрафували, однак зазіхання на чужу землю йому з рук уже не зійшло.

Олександр Грицюк, дільничний інспектор міліції:

Неодноразово притягувався до адміністративної відповідальності за такими статтями як поява в нетверезому стані в громадському місці і також за хуліганство.

За вбивство людини пенсіонерові загрожує до 15-ти років ув’язнення. Його родичі переконані: загиблий сам накликав біду на свою голову.

 

Односельці ж потайки кажуть, що на полі, де стався злочин, картопля матиме присмак крові.

 

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

На Волині урожай картоплі збиратимуть із присмаком крові

EXMO affiliate program