На Волині зловмисника, що намагався втекти з місця ДТП, зупинив випадковий чоловік з дітьми

26 июля 2011 г. в 16:23

Зловмисника зупинив лише випадковий чоловік, який їхав зі своєю родиною. Сім’я погналась за втікачем, після чого батьки з дітьми живим ланцюгом перегородили йому дорогу.

18.jpg

 

Чоловік на велосипеді їхав дорогою, коли на нього ззаду налетів легковий автомобіль. Удар був настільки потужним, що людина відразу померла. Після скоєння інциденту машини винуватця кинулась навтьоки.

Микола Ткачук, інспектор з ДТП:

Скоїв наїзд на велосипедиста, який рухався в попутному напрямку. При цьому велосипедист зазнав тілесні ушкодження, які призвели до його загибелі на місці пригоди.

Микола їхав із родиною у машині, коли побачив, як авто збило людину та кинулось навтьоки. Сім’я погналась за втікачем, після чого батьки з дітьми живим ланцюгом перегородили йому дорогу.

Микола Потейчук, допоміг затримати злочинця:

Коли обігнав, перекрив йому дорогу, щоб він уже не міг далі рухатися. Ми з сім’єю вибігли, діти писали номер.


Дати пояснення на місці затриманий водій не зміг. Чоловік разом зі своїми пасажирами перебували в стані сильного сп’яніння.

Андрій Владимир, співробітник ДАІ:

Водій на момент ДТП перебував у стані алкогольного сп’яніння. Крім того, у салоні винуватця ДТП ще було двоє осіб. Всі молоді хлопці.

За фактом аварії та смерті людини порушено кримінальну справу. А водія-героя правоохоронці нагородили грамотою та годинником. Адже повз місце трагедії проїхали десятки людей, на біду ж відгукнувся лише один.

Володимир Поліщук, начальник УДАІ у Волинській області:

Інші, більшість на сьогоднішній день проїхали б і все, нікому це не потрібно. Але ви зробили те, що вам сказало ваше серце.

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Источник: kriminal.tv

 

На Волині зловмисника, що намагався втекти з місця ДТП, зупинив випадковий чоловік з дітьми

 

EXMO affiliate program