На Запоріжжі 15-річний хлопець прострілив собі голову з батькової рушниці

19 октября 2011 г. в 20:00

Вночі він вкрав батькову рушницю і пішов до лісу. Його знайшли через пів доби з простріляною головою, але ще живого. Батьки кажуть – дитина просто боялась йти до армії. 

ruz1.jpg

 

На Запоріжжі 15-річний хлопець намагався звести рахунки з життям. Юнак вирішив застрелитися з батькової пневматичної рушниці.


Востаннє Артема бачила його бабуся. Він сидів вдома, в своїй кімнаті і грав в комп’ютерні ігри. А зранку хлопець пропав. Зникла і батькова рушниця. За пів доби дитину знайшли. Під деревом з простріляною головою.


Хлопець був при тямі, але що відбувалось до цього,  він не пам’ятає. У в край тяжкому стані парубка  відправили до реанімації і вже там з’ясувалося -  у голові в дитини дріб.


Сергій Тяглий, завідуючий відділенням нейрохірургії запорізької обласної лікарні:
Это не пули, это дробинки или что-то похоже на дробь. Предположительно, это было огнестрельное ранение в голову. В настоящий момент состояние ребенка тяжелое.


В селі кажуть – родина Артема благополучна. Він був старшим сином. Батьки хлопця говорять – він постійно повторював, що не хоче йти до армії.


В технікумі, де вчився Артем, кажуть -  хлопець ні з ким не конфліктував.  


Міліція поки що нічого не коментує. Рушницю, з якої імовірно стріляв хлопець,  вилучили і відправили на експертизу. Артем же зараз в реанімації .


Сергій Тяглий, завідуючий відділенням нейрохірургії запорізької обласної лікарні:
Всегда такие поражения несут в себе очень большую угрозу развития воспалительных процессов в головном мозге. Что всегда очень опасно для пациента.

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Источник: kriminal.tv

 

На Запоріжжі 15-річний хлопець прострілив собі голову з батькової рушниці

 

EXMO affiliate program