На Запоріжжі чиновник, якого впіймали на хабарі, збив машиною двох міліціонерів

16 апреля 2011 г. в 14:03

Після отримання хабара співробітники міліції почали операцію із затримання чиновника, проте він чинив запеклий опір і травмував двох правоохоронців.

 

 

 У Запорізькій області заступник директора Національного парку "Приазовський" при затриманні співробітниками Управління боротьби з економічною злочинністю при отриманні хабара чинив опір і поранив співробітника міліції.

Як повідомили у запорізькому главку міліції, правоохоронці одержали інформацію про те, що заступник директора Національного парку "Приазовський" за хабарі влаштовує людей на роботу до парку.

З’ясувалося, що 15 квітня посадовцю передадуть 2 тисяч доларів від кандидата на посаду інспектора служби охорони парку.

Безпосередньо після отримання хабара співробітники міліції почали операцію із затримання чиновника, проте він чинив запеклий опір: намагаючись зникнути з місця події на автомобілі, скоїв наїзд на двох правоохоронців, одного з них серйозно травмувавши.

Наразі чиновника затримано і проти нього порушено кримінальну справу за статтю "навмисне завдання співробітнику правоохоронних органів тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків". Ведеться слідство.

За неофіційними даними, один з потерпілих співробітників міліції, який одержав не тільки численні забої, а й перелом, перебуває у лікарні на стаціонарному лікуванні.

 

Источник: tsn.ua 

 

На Запоріжжі чиновник, якого впіймали на хабарі, збив машиною двох міліціонерів 

 

 

EXMO affiliate program