На Буковині автобус зіткнувся з потягом: є загиблі – відео

27 июля 2018 г. в 23:36

Водій "Мерседес Спрінтер" не переконався у безпечності проїзду через залізничну колію

Двоє людей загинули, семеро постраждали через зіткнення мікроавтобусу з потягом. ДТП сталася близько 18:00 у селі Мамаєвці, на Буковині.

Як повідомляють правоохоронці, 62-річний водій "Мерседес Спрінтер" не переконався у безпечності проїзду через залізничну колію. Встановлено, що світлові та звукові сигнали на переїзді працювали.

Під час аварії в салоні автобуса перебувало 15 пасажирів. Усі – працівники одного з приватних підприємств області. Сімох з них доправили до лікарні, з них троє перебувають у тяжкому стані – в реанімації.

"Двоє людей загинуло, двоє у реанімації, один у травматології, один у нейрохірургії. Водій перевозив працівників птахофабрики, робочих, попередньо така думка, що не дотримався правил дорожнього руху. Водій втратив свідомість, знаходиться у лікарні", – каже голова Чернівецької ОДА Олександр Фищук.

Водія мікроавтобуса затримано. Слідчі встановлюють обставини ДТП.

"Поліцією цю подію внесено до єдиного реєстру за частиною 2 ст. 286, водія затримано ст 208, на даний час проводиться огляд місця події і проводяться всі заміри і фіксація події. У нас допитаний свідок, яка впевнено сказала, що перетинала даний переїзд і всі звукові та світлові сигнали працювали, тому можемо впевнено сказати, що водій знехтував попереджувальними сигналами", – розповів начальник слідчого управління ГУ НП в Чернівецькій області Олександр Чубей.

5

EXMO affiliate program