На Донбасі ліквідовано співробітника російських спецслужб і друга Плотницького, – соцмережі

11 февраля 2018 г. в 01:39

У четвер, 8 лютого, співробітника російських спецслужб та так званого "героя "ЛНР" Георгія Макарьєва було ліквідовано внаслідок зіткнення поблизу Зайцевого. Наразі його труп перебуває у моргу Бахмута (колишнього Артемівська).

Про це пишуть у соцмережах із посиланням на інформацію якогось представника військового відомства, але поки не було жодних офіційних повідомлень від українських силових структур щодо смерті терориста.

"У повідомленні військового відомства зазначається, що відповідно до "легенди" ФСБ Георгій Макарьєв, нібито, переховувався на території Донбасу від російських правоохоронних органів. Однак, як встановили співробітники СБУ, вищезазначеного бойовика було перекинуто на тимчасово окуповану Росією територію України, з метою псевдопатріотичної роботи з молоддю та підростаючим поколінням, а також з метою проведення спеціальних диверсійно-терористичних операцій, під час однієї з яких його було ліквідовано", – зазначається у дописі.

Крім того повідомляється, що Макарьєв був ватажком так званої "народної армії Донбасу", яка займається вербуванням місцевої молоді для служби на терористів, пропонуючи їм заняття у безкоштовних спортивних залах.

Як повідомляє ресурс "Диалог.UA", Макарьєв був одним із організаторів в травні 2016 року кривавого побоїща на Хованському кладовищі в Москві, внаслідок якого було вбито 3 людей, відтак його було оголошено у міжнарожний розшук.

Видання Politeka своєю чергою повідомляє, що це не завадило вбитому терористу "спокійно проживати в "ЛНР", стати місцевим "героєм" і займатися так званим патріотичним вихованням молоді". Підкреслюється, що Макарьєв був публічною людиною і роздавав багато інтерв'ю.

До слова, він також тісно спілкувався з Ігорем Плотницьким, а у 2017 році вони навть разом відкривали спортивний зал єдиноборств в Луганську.

"За деякою інформацією, російські силовики нібито навіть приїжджали в "столицю" "ЛНР" за Макарьєвим, але їм "друга" Плотницького не видали. За іншою версією, Макарьєва спеціально перекинули на Донбас для зомбування місцевої молоді, а також з метою проведення диверсій, під час якої його було вбито", – додають журналісти видання "Діалог".

Надзвичайні новини

EXMO affiliate program