На Донбасі затримали п'яного російського командира морпіхів

7 августа 2017 г. в 00:22

На Донбасі процвітає зловживання спиртними напоями в рядах бойовиків, а командування вирішило з цим боротися за допомогою поліграфа. Про це повідомляє прес-служба Головного управління розвідки Міноборони України.

"5 серпня затриманий начальник штабу одного з підрозділів 9-го окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК, кілька діб перебував у стані сильного алкогольного сп'яніння. Він втратив здатність керувати підрозділом і адекватно реагувати на обстановку, що склалася. Командування полку намагалося приховати даний випадок, але після розголошення інформації російського офіцера після проведення службового розслідування вирішено "повернути на батьківщину", - повідомляє розвідка.

Крім того, російське командування вирішило перевіряти командирів підрозділів бойовиків на детекторі брехні.

"З метою виявлення осіб, які зловживають службовим становищем і не придатних для подальшого проходження служби на командних посадах, в 4-ї окремої мотострілкової бригади (Алчевськ) 2 АК за наказом командира бригади проводиться перевірка командирів підрозділів на детекторі брехні. Більшість з них тимчасово відсторонені від виконання службових обов'язків, а один затриманий", - відзначили в ГУР.

Надзвичайні новини

На Донбассе силы АТО разбили позиции боевиков

EXMO affiliate program