На Донеччині 57-річний чоловік застрелив дружину разом із коханцем

23 марта 2018 г. в 22:59

У місті Костянтинівка, Донецької області, місцевого жителя заарештували за підозрою в умисному вбивстві дружини і її співмешканця, про це повідомили в прес-службі обласної прокуратури.

"Встановлено, що 21 березня 57-річний чоловік, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, посварився зі своєю дружиною, яка два тижні тому пішла від нього, а в цей день прийшла забрати свої речі", – йдеться в повідомленні.

За даними правоохоронців, побачивши на порозі жінку з її новим співмешканцем, чоловік на ґрунті ревнощів почав сваритися з ними, а потім "взяв зареєстровану на нього гладкоствольну рушницю, споряджену двома патронами, і зробив два постріли: перший – в область грудної клітини чоловіки, другий – в праве плече дружини, після чого зателефонував до поліції".

"Від отриманих вогнепальних поранень 56-річний чоловік помер на місці, а 48-річна жінка – в кареті швидкої допомоги", – йдеться в повідомленні.

Чоловікові вже повідомили про підозру у скоєнні подвійного вбивства і, за клопотанням прокуратури, суд обрав йому запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.

СЕГОДНЯ

EXMO affiliate program