На граблі Тимошенко наступали «найкращі» люди країни, – Сенченко (відео)

8 июня 2017 г. в 12:34

Коли все сиплеться, йдуть щодня у відставку міністри, то треба когось назвати винуватим. На ці «граблі» наступали «найкращі» люди країни: Кучма пробував посадити Юлію Володимирівну, Янукович потримав політичного опонента в тюрмі. Те, що Банкова і сьогодні намагається намацати таку перспективу – це подвійний ідіотизм.

Про таке в ефірі програми «Перші про головне. Коментарі» (щобудня 13:00 – 15:00 та 17:00 – 19:30) на телеканалі ZIK заявив Андрій Сенченко, нардеп VI скликання, коментуючи вимогу БПП до правоохоронних органів оцінити газовий контракт Тимошенко 2009 року.

Ця вимога, на думку пана Сенченка, є політичною баталією. «Ціна такого звинувачення з вуст Герасимова (Артур Герасимов – голова фракції БПП), вона нульова. З таким успіхом хтось із депутатів може вийти на погоджувальній раді і заявити, що Герасимов – педофіл. А ми в ефірі будемо розглядати «що з формальної юридичної точки зору це можна розглядати отак», – обурився екс-нардеп.

Сенченко розкритикував дійсну владу на чолі з Президентом Порошенком. «За три роки влади Порошенка він зруйнував усі механізми державного управління в країні. Це можна проілюструвати на прикладі кожного відомства. Він не зрозумів своєї ролі президента воюючої країни – організації захисту, визволення наших територій і відновлення миру», – нагадав колишній депутат.

Гість студії висловив думку, що воюють завжди з найсильнішим опонентом. «Інша справа, коли не вміють воювати. Так вже зав’язла в зубах Порошенкові Юлія Володимирівна, коли він коментував десь, що він став відверто перевертати контракт 2009 року і нібито принцип «бери або плати» видумала Юлія Володимирівна.

Насправді це дурниця. Це був принцип, який «Газпром» «вкручував» усім країнам без винятку – доки європейська інституція не знайшла ознак монополії. Такі ж пункти були в контракті на продаж норвезького, наприклад, газу. Це були стандартні підходи продавця газу», – запевняє Сенченко.

EXMO affiliate program