На Київщині у дивного водія викрали автомобіль

10 января 2019 г. в 00:01

У місті Фастів власник автомобіля «Ford Sierra» залишив ключі від замка запалювання в салоні авто, а дверцята не закрив. Такою необачністю і скористався зловмисник. Про це повідомляє поліція Київської області

Повідомлення про злочин надійшло від 45-річного жителя Фастова на спец лінію 102 о 18.40 годині. Невідома особа викрала автомобіль, який був припаркований на стоянці.

Одразу пошуки зниклого авто та викрадача були орієнтовані усі наряди поліції та введений оперативний план «Перехоплення» на території трьох областей – Київщини, Житомирщини та Вінниччини.

Зловмисника затримали просто за кермом викраденого авто. Так, під час проведення комплексу поліцейських заходів дільничний офіцер поліції Фастівського відділення поліції помітив розшукувану автівку у селі Дідівщина та зупинив автомобіль.

Чоловіка затримано у порядку ст. 208 КПК України. Ним виявився 52-річний раніше судимий житель Києво-Святошинського району.

Автомобіль «Ford Sierra» працівники поліції вилучили і помістили на штраф майданчик. Після проведення необхідних слідчих дій його повернуть законному власнику.

За фактом незаконного заволодіння автотранспорту відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 289 Кримінального кодексу України. Наразі вирішується питання про оголошення підозри та обрання міри запобіжного заходу зловмиснику.

Зазначимо, що упродовж нового року на Київщині вже вп’яте введено оперативний план «Перехоплення», з них три факти незаконного заволодіння були розкриті працівниками поліції за «гарячим слідом».

Надзвичайні новини

EXMO affiliate program