На Київщині засудили збоченця, який викрав 4-річну дівчинку та ледь не зґвалтував

8 октября 2023 г. в 16:40

Суд поставив крапку в резонансній справі трирічної давнини. За підтримання публічного обвинувачення ювенальними прокурорами Бориспільської та Києво-Святошинської окружної прокуратури жителя Київщини визнали винним за трьома статтями Кримінального кодексу.

За викрадення малолітньої дитини (ч. 2 ст. 146), сексуальне насильство (ч. 4 ст. 153) та незакінчений замах на зґвалтування (ч. 6 ст. 152) чоловік 15 років проведе за ґратами.

Чоловік раніше не мав проблем із законом. Фото: Нацполіція

Злочин стався у серпні цього року в Борисполі. Чоловік зайшов на автозаправку та викрав дівчинку, коли її мама розраховувалася на касі за паливо. Він виніс дитину на руках з торговельної зали, посадив в авто та зник у невідомому напрямку.

Поліція ввела в Київській області план-перехоплення. Правоохоронцям вдалося врятувати дівчинку від біди. Через дві години викрадача з дитиною знайшли в полі поблизу аеропорту «Бориспіль». Після затримання збоченець зізнався, що збирався зґвалтувати дитину.

«Я хотів надіти презерватив собі на інтимне місце і хотів її зґвалтувати. Я не пам’ятаю там було щось, чи ні. Після цього працівники поліції мене затримали», — розповів він на допиті.

Чоловіка взяли під варту та повідомили про підозру. Викрадачем виявися житель Борисполя 1991 року народження, фізична особа-підприємець, неодружений. До кримінальної відповідальності раніше він не притягувався.

vechirniy.kyiv.ua

EXMO affiliate program