На кордоні з "ЛНР" пропали військові ЗСУ

15 февраля 2017 г. в 07:39

Українські військові в зоні проведення антитерористичної операції в Луганській області перестали виходити на зв'язок.

Згідно інформації, групу розвідників направили на передову для спостереження за противником, проте розвідники перестали виходити на зв'язок, їх місце розташування в даний час не встановлено.

Як повідомляє джерело, українських розвідників відправили на передову в районі «ЛНР», щоб провести спостереження за бойовиками. У встановлений час розвідники повинні були вийти на зв'язок з командуванням, щоб доповісти інформацію, яку вдалося з'ясувати на передовій сил українських військових, однак цей контакт не відбувся досі. Військові вже почали вдаватися до заходів для з'ясування місцезнаходження розвідників, а також встановлення обставин.

Нагадаємо, що і в «ЛНР», і в «ДНР» бойовикам були віддані накази про збільшення провокацій. Зокрема, ці провокації зачіпають і СММ ОБСЄ, якої перешкоджають проведення моніторингу: спостерігачів не пускають до міста, які нібито обстріляли АТОшники, а також не дозволяють наблизитися до російської військової техніки, вводячи спостерігачів в оману шляхом позначення «небажаних» територій як замінованих.

politic

"До слез": кремлевские пропагандисты показали видео встречи Гиви и Моторолы

EXMO affiliate program