На Миколаївщині затримали горе-кілера (відео)

29 марта 2017 г. в 19:44

Він двічі зазіхав на життя бізнесмена і один раз підпалив його машину. Перший раз загадковий зловмисник стріляв у чоловіка і влучив у ноги. А вдруге поцілив упритул - просто в голову.

Бідолашний вижив, і ось поліція заявила, що врешті затримала таємничого кілера. Хто він? І чому так настирливо переслідує підприємця? Що він скаже

Усе тоді сталося так швидко, що ніхто не встиг зорієнтуватися. Бізнесмен саме розмовляв із жінкою, коли до них наблизився невідомий молодик, витяг пістолет і вистрелив просто в обличчя.

Після пострілів зловмисник безперешкодно втік через задню хвіртку і поїхав автомобілем, номер якого ніхто не розгледів. Очевидці ж одразу викликали швидку допомогу та поліцію.

Це був уже дрйгий напад на Дмитра. Поліцію вже почали звинувачували у некомпетентності та бездіяльності. Правоохоронці ж переконують: робота йшла - просто не розголошували деталі слідства.

За підозрою у нападах правоохоронці затримали 32-ворічного місцевого мешканця. Раніше засуджений чоловік переконує - він не кілер, а просто будівельник.

Та під час обшуку у звичайного безробітного знайшли справжній арсенал зброї та цілу купу доказів.

Надзвичайні новини

EXMO affiliate program