Набрав не той номер і отримав перелом черепа

18 июня 2011 г. в 14:01

У Полтаві хлопець  подзвонив з мобільного випадковому абоненту. Чоловіки посварились і назначили один одному зустріч. Один з дуелянтів прийшов на розбірки з другом, а інший – з піт-булем та гантеллю.

4.jpg

Двоє хлопців сиділи в парку та відпочивали. Один знайшов на своєму мобільному незнайомий номер і вирішив з’ясувати, кому він належить. На виклик відповів чоловік. Незнайомець був зовсім нерадий дзвінку і між абонентами спалахнула сварка. Щоб з’ясувати стосунки, чоловіки назначили дуель.

Владислав, набрав чужий номер:

Я спросил, кто это? Он грубо отвечать начал, ну, я тоже стал грубить.

Випадковий абонент:

Меня именно зацепило, что он мою маму оскорблял этими словами. Я договорился с ним встретиться на старой автостанции. Я так понимаю, что они именно ехали меня бить.

Хлопець, який затіяв суперечку, прийшов на зустріч у супроводі товариша. Його телефонний опонент привів на розбірки свого піт-буля. Щоб усе було по-чесному, хлопці вирішили битися віч-на-віч. Переможцем у бійці став господар бійцівського пса. Він ударив суперника прихованою гантелею.

Владислав, набрав чужий номер:

Потом я с ним отошёл, общался, не помню даже о чём. И всё, не помню ничего.


Від удару хлопець впав і не піднявся. Лікарі констатували у Владислава перелом черепа та струс мозку. Власника піт-буля затримали за кілька годин. Чоловік, напевне, забув, що залишив потерпілому свій номер телефону.

 

Ігор Плахов, начальник Київського РВ міліції Полтави:

Знание сотрудниками РО территории позволило сделать выборку лиц, ввиду чего буквально в течении 3 часов преступник был задержан.

За тяжке поранення людини випадковий абонент може загриміти до тюрми на 8 років. Його жертву це покарання, схоже, мало втішить, адже за будь-якого вироку 18-річний хлопець залишиться інвалідом.

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Набрав не той номер і отримав перелом черепа

 

EXMO affiliate program