Над Черніговом літало НЛО – космічних кораблів було 5, під час польоту вони змінювали свій колір

9 сентября 2011 г. в 15:29

Над Черніговом літало НЛО. В цьому переконує 28-річний мешканець обласного центру Олексій Баранов. Близько одинадцятої вечора хлопець вийшов на балкон, аби зняти сушену близну і остовпів від побаченого.

8.jpg

 

В небі над його будинком зависли нереалістичні предмети. Чоловік каже, що не лише спостерігав за інопланетянами, а й встиг зняти їх на камеру мобільного телефону. Пристрій справді  зафіксував маленьку червону кульку, втім Олексій твердить, невідомих об'єктів було кілька.

Космічних кораблів було 5, під час польоту вони змінювали свій колір  із червоного на жовтий. Щоправда на відео цього практично не видно.

Олексій Баранов, каже, що бачив НЛО:

Четыре ярких больших точки, похожие на шары. Освещение менялось от красного до желтого. Ушли в сторону частного сектора тихо, без шума.


Поки літало НЛО,  в самому Чернігові нічого надзвичайного не відбувалося, єдине – говорить  Олексій – голосно завили  собаки.

Військові  цього НЛО не зафіксували, але до інформації про позаземний об’єкт поставилися серйозно. Кажуть – в разі чого готові до надзвичайної ситуації, хоча в таких випадках в першу чергу треба дзвонити в міліцію, а вже потім  до них.

Валентин Буряченко начальник регіонального медіа-центру Міністерства оборони:

Подзвонити в правоохоронні органи і повідомити наприклад, що я спостерігаю в даний час якийсь об'єкт підозрілий, а правоохоронні органи згідно цієї постанови знають як їм діяти далі.

Правоохоронці ж говорять, що чіткої інструкції  стосовно того, як себе поводити з інопланетянами, у них немає. Але, додають, все одно готові до будь-якої надзвичайної ситуації.

Сергій Бриль прес-секретар Чернігівського УМВС:
Будуть спецпідрозділи працювати, також залучатимуться інші силові структури,  міліція може застосовувати і зброю і інші засоби згідно закону про міліцію.

Новина про НЛО Чернігів абсолютно не здивувала, наші люди  доволі привітні і кажуть, якщо позаземні цивілізації хочуть до нас у гості – хай прилітають.

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Источник: kriminal.tv

 

Над Черніговом літало НЛО – космічних кораблів було 5, під час польоту вони змінювали свій колір

 

EXMO affiliate program