Нахабство без меж. У Черкасах затримали групу квартирних злочинців, які крали цілими машинами

3 октября 2011 г. в 11:10

Після їхнього візиту у помешканнях залишалися лише голі стіни. 

 nar4.jpg
За словами Сергія, він переїхав жити до райцентру, однак продавати сільський будинок не поспішав. Чоловік доглядає батьківську хату та обійстя як може. На днях сусіди передзвонили та повідомили, що тішитися йому вже немає з чого. Уночі до будинку навідались крадії. Після себе вони залишили лише голі стіни.

Сергій Кавун, пережив крадіжку:
Було вкрадено водяне отоплення. Украли 4 батареї по 7 секцій. Також зірвали труби, позривали вентилі, плити. Все, що в сільській хаті знаходиться, все вкрали.

Правоохоронці затримали крадіїв по гарячих слідах. Наряд міліції помітив автомобіль з немісцевими номерами та наказав зупинитись, однак  той прискорився і спробував відірватись. Переможцем у погоні зрештою стали правоохоронці.

Затриманими гонщиками виявились двоє обласних жителів, один з них нещодавно вийшов із тюрми. Піти на промисел обох змусило безгрошів’я. Чоловіки їздили селами, знаходили будинки, куди давно не навідувались господарі, і вчиняли крадіжки. Останній злочин став для них фатальним.

Обвинувачення обіцяє крадіям 6 років за ґратами. Напередодні зимового сезону, коли дачні і заміські будинки порожніють, міліція радить власникам подбати про їхню безпеку, аби навесні не застати всередині голі стіни.

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Источник: kriminal.tv

 

Нахабство без меж. У Черкасах затримали групу квартирних злочинців, які крали цілими машинами

EXMO affiliate program