Напад на трьох студентів на Оболоні – один загинув, другого сполосували 11-ма ножовими пораненнями..

30 сентября 2011 г. в 08:45

Погуляли, випили, побилися – на ранок знайшли труп. На жаль, поширена схема побутових вбивств. Та як часто звірячу розправу намагаються списати на п’яну сварку?

nog10.jpg

 

Напад на трьох студентів на Оболоні – один загинув, другого сполосували 11-ма ножовими пораненнями, - то затримали їхнього товариша, якому дісталося найменше. Протягом трьох діб до райвідділу міліції не могли підступитися ані батьки юнака, ані його адвокат. Доля 19-річного хлопця із ножовим пораненням і численними травмами лишалася невідомою доти, доки не втрутилися Надзвичайні новини.

Лезо ножа вмить обірвало плани трьох хлопців купити модного одягу на нічному розпродажі у торгівельному центрі на київській Оболоні. Тієї ночі Максим втратив родича і ледь не помер сам від 11 ножових поранень.

МАКСИМ – ОТРИМАВ 11 НОЖОВИХ ПОРАНЕНЬ:
Двое молодых людей, так немного сбоку они шли. И получается, на нас сказали то ли «сцикуны», то ли что-то такого плана. Владик типа не расслышал, что это, ну который умер, он не расслышал, что они сказали и получается начал догонять их вместе с этим другим Владиком и говорит: повторите, что вы сказали. Они остановились, развернулись и сразу началась драка.

Через 3 дні після різні алея ще була рясно забризкана кров’ю. Навіть продавщиці цілодобових кіосків, під якими в муках помирав 19-річний юнак, божаться, що нічого не бачили.

Продавщиця:

В мене стоїть морозилка і ці шуми, вони постоянні. Щоб кричали, то я почула б сто пудов, але ж він видно не кричав, потому шо я не чула нічого.

Сина Інни  - Владислава тієї ж ночі забрали до райвідділу. За підозрою … у вбивстві !! своїх друзів.

ІННА ПОМИНЧУК – МАТИ ЗАТРИМАНОГО ХЛОПЦЯ:

Уже в 4 ночи пришли сотрудники милиции, и я увидела, что у него все лицо в крови, опухшее, нос разбит, на правом ухе кровь и когда уже одевал джинсы, мы увидели в области позвоночника ножевое ранение.

Також з дому міліціонери забрали 3 кухонні ножі, якими, як переконує жінка, напередодні вона готувала вечерю молодшому сину.


ІННА ПОМИНЧУК – МАТИ ЗАТРИМАНОГО ХЛОПЦЯ:

Оперативник, который забирал, сказал, что моему сыну меньше всего досталось, пострадал меньше всех, поэтому ему не повезет в этом варианте.

Відтоді ані долю ножів, ані долю самого Влада мати не могла дізнатися довгих ТРИ доби.


ІННА ПОМИНЧУК – МАТИ ЗАТРИМАНОГО ХЛОПЦЯ:

Трое суток задержан мой ребенок с ножевым ранением, с сотрясением мозга и меня не пускают ни к ребенку, ни к следователю. Ко мне никто не выходит. Вот так вот все и происходит, вот такой беспредел в нашей стране и мы ждем от кого-то помощи, когда наших детей просто на улице режут.

Спроби адвоката зв’язатися зі слідчим також не увінчалися успіхом.

Чому Влада тримають так довго за гратами і підозрюють у звірячій розправі над своїми друзями не міг зрозуміти і постраждалий Максим. Хлопець каже – усе ж бачив на власні очі.

МАКСИМ – БАЧИВ ВБИВЦЬ:
Меня они завалили, а вот это тот Владик второй, он упал и покамест я его в сознание не привел, он не подымался.

Більш того, саме Владиславу мама Максима завдячує, що її син лишився живим.

Навіть слова хірурга, який робив Максиму операцію, можуть свідчити про те, що міліція запроторила у камеру  не того.

ВІТАЛІЙ ЧЕРКАШИН – ХІРУРГ ЛІКАРНІ ШВИДКОЇ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ:
Два проникающих повреждения грудной клетки было, всего было 11 ранений. По ходу раневых каналов, по их направлению, очень похоже, что человек, который ударил Максима многократно, он бил левой рукой. И скорее всего он левша. Да, глубокие ножевые ранения, больше 10 см.

У міліції ж згодом сказали – ведеться слідство, тому таємниці не розкривають. Якщо затримали – значить так треба. Але перспективи у цієї справи чудові.

ВІКТОРІЯ БІЛОЗЕРЦЕВА – РЕЧНИЦЯ ОБОЛОНСЬКОГО РАЙВІДДІЛУ МІЛІЦІЇ:
До тих пір, доки слідство не закінчиться і не будуть встановлені особи, він підозрюваний і ще там є особи, які підозрюються. Але перспективи розкриття злочину є, гарні перспективи. І я думаю, як тільки затримані будуть, то ми про це скажемо.

Після приїзду знімальної групи Влада з райвідділу таки випустили. Хлопець і досі шокований і переконує – події тієї ночі взагалі не пам’ятає. Тому не надумав нічого ліпшого, як обмовити себе на допиті в міліції.

ВЛАДИСЛАВ – ПІДОЗРЮЄТЬСЯ У ВБИВСТВІ ДРУГА:

Меня начали допрашивать. Так как я ничего не помню, под давлением я сказал, что мы с Максимом якобы подрались.


Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Источник: kriminal.tv

 

Напад на трьох студентів на Оболоні – один загинув, другого сполосували 11-ма ножовими пораненнями..

 

EXMO affiliate program