Напад на геїв в Києві: потерпілий розповів подробиці

11 сентября 2018 г. в 00:23

Потерпілий в результаті збройного нападу в центрі Києва чоловік нетрадиційної орієнтації все ще перебуває в лікарні, але швидко йде на поправку.

"Ми з хлопцями, моїми друзями, поверталися з нічного клубу. Було вже близько 5:30. Ми присіли на одну з лавок на Хрещатику, щоб дочекатися відкриття метро. Через хвилин 20 на лавочку навпроти нас сіли кілька молодих людей і почали обговорювати наш зовнішній вигляд, ніби нас поруч немає. Після в нашу адресу прозвучала нецензурна лексика: "півні", "п*дараси". Ми не хотіли наражатися на конфлікт і вирішили йти в сторону станції метро. Тут один з цих хлопців мене покликав, я не зміг промовчати і відгукнувся і, користуючись цим, вони почали нас переслідувати. Через метрів 300 переслідування, в перебігу якого нас весь час ображали, один з молодих людей напав нас, після чого почалася бійка", - розповів виданню хлопець.

Хлопець передчував, що розбирання приведуть до серйозних наслідків.

"Страшно було, поки я з ними перемовлявся. Було вже очевидно, що трапиться щось нехороше. Видно було, що їм прямо хотілося на нас напасти. Коли вже почалася бійка, мене просто перемкнуло і ніякого болю і страху я не відчував. Було бажання захистити себе і своїх друзів", - ділиться своїми відчуттями в той момент потерпілий Євген Огурцов.

За його словами, сам удар ножем він не відчув.

"Коли мені сказала моя подруга Юля, що у мене йде кров, вони вже втекли. Ми відійшли в сторону і друзі мене почали оглядати. Я подумав, що кров іде від звичайного удару. Але вона сказала, що це від ножа. Я піднімаю майку і дивлюся, що там все в крові і вона продовжує литися. Я навіть спочатку не зрозумів, що сталося і не відчув удару ножа", - розповів він.

Хлопця збираються виписати днями.

Апостроф

EXMO affiliate program