Напали на перерві: на Харківщині школярі жорстоко побили дівчинку

6 ноября 2018 г. в 00:34

На Харківщині в селі Бердянка група школярів побила 11-річну дівчинку. Вони напали на неї просто на перерві між уроками.

Як повідомили на сторінці Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф у Facebook, подія трапилася ще 2 листопада.

"У службу "103" надійшов виклик до дівчинки 11-и років, привід ‒ травма хребта. За словами потерпілої, її побили на перерві п'ятеро учнів, які навчаються в тій же школі, що і вона. Після огляду встановили попередній діагноз: забій ділянки правого тазостегнового суглоба", ‒пояснили медики.

Повідомляється також, що через тяжкість ушкодження постраждалу довелося госпіталізувати в центральну районну лікарню.

Варто відзначити, що останнім часом аналогічні випадки групового цькування дитини однолітками зустрічалися і в інших регіонах України. Так, у серпні 2018 у Дніпрі компанія підлітків сильно побила 14-річну дівчинку Лізу, яка страждає на діабет. На дитину напали у дворі житлового будинку, але ніхто зі свідків не наважився за неї заступитися.

Крім цього, в Одеській області біля покинутого дитячого садка і школи №69 неповнолітні дівчата напали на 15-річну Соню. Учасники події знімали звірячі знущання на мобільні телефони.

Обозреватель

EXMO affiliate program