Напередодні дня народження Гітлера скінхеди розчленували друга за зраду ідеалам

22 апреля 2011 г. в 08:24

Під час святкування дня народження Гітлера скінхеди розчленували свого друга за те, що він нібито зрадив ідеалам.

 

Інцидент стався в російському місті Омську. Розчленоване тіло знайшли серед відходів. Окремо один від одного лежали голова, руки та тулуб. Все було загорнуте в поліетиленові пакети.

Як з'ясувалося, по-звірячому був убитий 23-річний чоловік на прізвище Шишкін. Він був представником руху скінхедів.

Відомо, що увечері 19 квітня він і його друзі-неонацисти зібралися в одній з квартир п'ятиповерхового будинку по вулиці Туполєва. Серед них були й малолітні школярі, і студенти, в тому числі учень другого курсу Омського педагогічного університету. Убитий був найстаршим з усієї компанії.

Друзі хотіли в ніч на 20-те відзначити день народження Гітлера. Однак у розпал вечірки між Шишкіним і одним з хлопців спалахнув конфлікт. Як кажуть в правоохоронних органах, той ніби зрадив ідеали скінхедів.

Різали молодика мисливським ножем. За попередньою версією, брали участь у цьому четверо хлопців, двоє з яких неповнолітні. Сусіди чули крики, але, не звернули на них ніякої уваги.

У цій справі вже затримали цілу компанію підозрюваних і свідків - шістьох молодих людей і двох дівчат - усіх, хто був у ту ніч в ​​квартирі.

"Усі вони відносять себе до скінхедів, у кожного є відповідні наколки, були нацистські татуювання і у вбитого", - розповіли у правоохоронних органах.

 

Источник: kp.ru

 

Напередодні дня народження Гітлера скінхеди розчленували друга за зраду ідеалам

EXMO affiliate program