Нардеп розповів, скільки Росія виділила грошей на «ЛНР» та «ДНР» (відео)

29 апреля 2017 г. в 15:20

Росія, швидше за все, забезпечить електроенергією так звану «ЛНР»; вона загалом виділяє близько 150 млн дол. на підтримку жителів ОРДЛО.

Про це заявив народний депутат, екс-голова Донецької ОДА Сергій Тарута.

У відповідь на запитання, чи може Російська Федерація забезпечити електроенергією «ЛНР», Тарута сказав: «Я думаю, що, швидше за все, це відбудеться, бо на сьогодні, за моєю інформацією, близько 150 млн. дол. у цілому на всі напрямки виділяється РФ для того, щоб територія Донецької та Луганської областей остаточно не вимерла… Зрозуміло, що для 3 млн населення це, можливо, не такі великі гроші, але тим не менше вони допомагають виживати. Враховуючи, що Україна тут не виробила чіткої стратегії, то треба, щоб ці території ще якось могли існувати».

Він припустив, що Росія, швидше за все, дійсно буде допомагати. Таким чином ця країна хоче показати, що вона є більш гуманною, ніж Україна.

«Я вважаю, що насправді це шкідництво, бо там живуть наші українці і ми їх втрачаємо, ми ще більше віддаляємо їх від України такими рішеннями. Тому, на жаль, ми не бачимо чіткий аналіз можливих наслідків з боку керівництва країни», – висловив своє ставлення до подій нардеп.

112

EXMO affiliate program