Народила - і впала в кому

30 августа 2011 г. в 16:23

До редакції надзвичайних Новин звернулася сім'я Ірини Довгань, мешканка одеської області, яка відразу ж після пологів впала в кому.

 vrach2.jpg

Рідні Ірини впевнені - їхня дочка на межі смерті через помилки медиків, які тепер намагаються приховати правду.

Сім’я з Одеської області просить покарати тих, хто зробив їхню Ірину такою, якою  вона є зараз. Віднині жінку можна побачити тільки на фотографії – вона вже місяць у комі. Ірина прийшла в лікарню народжувати, чоловік говорить - всі аналізи до пологів були нормальними, але медики наполягли, що треба  робити кесарево: дитина жива, а породілля  до тями так і не прийшла.

Родичі Ірини розказують те, що їм тоді говорили медики:  одразу після пологів Ірина начебто пережила клінічну смерть, реаніматологи повернули її на цей світ, але жінка одразу впала в кому. Чому? – лікарі сказали, що пояснити цього не можуть.

Якщо сім’ї медики хоч щось сказали, то зі знімальною групою вони взагалі не стали говорити. Нічого не почувши від головного лікаря, ми пішли до акушерського відділення. А там говорять – без дозволу начальства нічого не скажуть.

Не витримавши, чоловік Ірини розвертається і знову йде до головного лікаря, щоб той нарешті пояснив – чому йому дружина впала в кому? При тому що в неї це були вже не перші пологи. Медик погоджується говорити, але за однієї умови – без камери. Каже – якщо чесно, то він і сам не знає, чому все так склалося.

Рідні забрали Ірину з цієї лікарні, зараз вона вже в Одеській обласній реанімації. Тамтешні медики стабілізували стан жінки, але вивести її з коми після «лікування»  своїх колег не можуть.

Шансів на те, що Ірина прийде до тями, медики не дають. Рідні жінки написали заяви в міліцію і прокуратуру, просять правоохоронні органи розібратися і – головне – покарати  тих, хто довів Іру до такого стану. Жінці тільки 29 років, батько зараз сам виховує двох малих дітей – син - новонароджений, дочці 3 роки. 

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Источник: kriminal.tv

 

Народила - і впала в кому

EXMO affiliate program