"Нас розстрілювали з автомату": Херсонський аграрій розповів про напад (ВІДЕО)

11 октября 2018 г. в 19:16

Керівник херсонського аграрного підприємства Славута Юг Андрій Федоренко розповів про напад на себе.

Відповідне відео з лікарні оприлюднила Всеукраїнська аграрна рада, членом якої є Федоренко, передає Depo.Херсон.

В автівку, в якій перебував аграрій разом зів своїм водієм на великій швидкості врізався Land Cruiser. Після цього люди, що в ньому перебували, відкрили по автівці Федоренка стрілянину з автомату. Водія було поранено в ногу, Федоренка в спину.

"Автомобіль Land Cruiser на великій швидкості врізався в нашу машину. Коли ми зупинилися, по нам відкрили вогонь з автомата Калашникова. Водій був поранений у ногу, я був поранений у спину. В автомобілі залишилося 14 дірок. Лікарі сказали, що я дивом лишився живий", - сказав Федоренко.

Аграрій вважає цей збройний напад продовженням рейдерського захоплення, від якого його аграрний бізнес потерпає вже протягом двох років.

Він повідомив, що у січні 2016 року i у квітні 2018 року на його підприємства: ТОВ "Славута Юг", ПСП "Ушба", ТОВ "Торговий дім Таврійський" були здійснені озброєні рейдерські напади. Господарствам вдалось їх відбити, але з тих пір протягом усього часу зловмисники надсилали Федоренко погрози. За його словами, у ролі рейдерів виступили мешканці окупованого Криму.

Федоренко також заявив: люди, що йому погрожують добре відомі правоохоронцям, але відповідних заходів поліція не вживає.

EXMO affiliate program