Не будеш зі мною то не будеш ні з ким, - сказала дружина своєму чоловіку та встромила ножа в груди

26 апреля 2011 г. в 15:20

В житті досить часто трапляється, що люди, які тривалий час проживають разом, згодом втрачають почуття та розходяться.

У деяких випадках родина продовжує існувати заради виховання маленьких дітей, а інколи  між подружжям виникає ворожнеча.


Вісім років сумісного життя не пройшли яскраво у стосунках між Олександром та Світланою. Маючи вже дорослих дітей чоловік та жінка проживали окремо  та  основним заняттям мали лише своє невелике господарство. Світлана була на п’ять років старша свого 50 - річного чоловіка і вважала, що її життя вже склалось, але вона помилялась. Олександр останнім часом був незадоволений відносинами з дружиною.

 

Частенько, повертаючись з роботи, йому доводилось самому готувати їжу та прибирати у хаті. Були й інші чинники, які не прикрашали Світлану, як хазяйку та дружину. Ці дрібниці накопичувались у розумінні Олександра і він вже стомився про це їй говорити. Про Світлану без лестощів також говорили сусіди та знайомі.   На такому підґрунті між подружжям частенько виникали сварки, але Світлана, не зважаючи на це, не мала наміру змінювати своє відношення до таких обставин і згодом чоловік почав випивати.

 

Того злощасного дня Олександр прийшов з роботи напідпитку. На той час він вже мав обдуманий намір піти з дому. Зібравши свої речі, він  повідомив дружину, що між ними все скінчилося і він піде жити до свого брата. Світлана спочатку навіть не зреагувала на розмови чоловіка, але коли побачила, що той має досить серйозні наміри і не жартує,  перегородила йому вихід  до дверей. Чоловік спочатку спокійно пояснив дружині, що жити з нею більше не хоче, але замість порозуміння почув лише лайку з її боку.

 

Сварка між подружжям почала набирати обертів. Не маючи змоги вгамувати дружину, Олександр пішов на кухню, взяв ножа та погрожуючи ним Світлані почав вимагати від неї, щоб та від нього відчепилась та дала змогу піти. На якусь мить жінка вгомонилась і протягнула руку до чоловіка, щоб відібрати у нього ножа.

 

Олександр у ту хвилину не очікував підступності з її боку. Коли ніж потрапив до рук Світлани вона промовила йому лише одну фразу «Якщо не будеш  зі мною, то не будеш ні з ким» після чого встромила ножа йому прямо у серце. Промова Світлани – це останнє, що почув чоловік у своєму житті. Побачивши, що накоїла лиха, жінка сама викликала міліцію  та водночас вигадала історію на свій захист.

 

Правоохоронці, які прибули на місце події почули від Світлани іншу версію того, що сталося. Жінка пояснила, що намагалась захищатися від неадекватного чоловіка, який нібито постійно над нею знущався, але з цього приводу у працівників міліції інша думка. Пояснення сусідів та ретельний огляд місця події вказували на нещирість підозрюваної.


На даний час, за вказаним фактом Снігурівським РВ УМВС України в Миколаївській області порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст.115 КК України (Умисне вбивство). Ведеться слідство.

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Не будеш зі мною то не будеш ні з ким, - сказала дружина своєму чоловіку та встромила ножа в груди

EXMO affiliate program