Не буди лихо, доки воно тихе. На Миколаївщині після 20-ти років шлюбу чоловік застрелив дружину

30 октября 2011 г. в 16:20

Під час сімейної сварки він пригрозив жінці рушницею і та заявила – давай стрельни, якщо зможеш. Чоловік зміг.

ruz3.jpg
Інцидент стався в одному з сіл Веселинівського району. Господар приватного будинку повідомив міліції, що застрелив свою дружину. Лікарі нічим допомогти жінці не змогли. Постріл поцілив їй просто в обличчя.

Чоловік зізнався, що вбив кохану випадково. Причиною всьому він назвав нескінченні п’янки та ревнощі.

За словами чоловіка, дружина кілька років сиділа вдома, бо не мала роботи. Зрештою три місяці тому вона знайшла заробіток і відтоді пішла у загул. Жінка занедбала домашнє господарство і чоловік усе частіше почав зустрічати 40-річну дружину у компаніях молодих хлопців. Чашу терпіння чоловіка переповнило те, що дама, не соромлячись, привела молодих коханців додому.

На думку фахівців, які оглянули чоловіка, у загибелі дружини частково є провина її самої. Батько її дітей воював в Афганістані і повернувся звідти із ураженою психікою. Те, що він володіє зброєю та у критичному стані може її застосувати жінка знала, однак від провокацій у суперечці це її не спинило.

За навмисне вбивство колишній воїн-інтернаціоналіст може сісти в тюрму на 15 років. Подружнім парам, які тимчасово не знаходять між собою спільну мову, слідчі нагадують народну мудрість – не будіть лихо, доки воно тихе.

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Источник: kriminal.tv

 

Не буди лихо, доки воно тихе. На Миколаївщині після 20-ти років шлюбу чоловік застрелив дружину

EXMO affiliate program