Не знаєш правильної відповіді – краще тікай! На Полтавщині троє хлопців потрапили до лікарні

28 июня 2011 г. в 14:00

На Полтавщині троє хлопців потрапили до лікарні із ножовими пораненнями. Парубки не змогли підказати іншій компанії, де розташовується пивний магазин.

6.jpg
Володимир Глущенко каже – до лікарні пацієнтів доставляли як із поля бою. Медики не встигали обстежити одного, як тут же привозили іншого. У трьох хлопців, які потрапили на лікарняні ліжка, було пробито ножем животи.

Парубки виявились із однієї компанії. За словами одного з них, Віталія, вони пили пиво на вулиці, коли до них підійшла група нетверезих заробітчан. Ті спитали в хлопців, де пивний магазин. Відповідь, що вони не знають, чужинцям не сподобалась і один з них кинувся на молодь із ножем.

Чужинці погано орієнтувалися в чужому місті, тому нападників затримали по гарячих слідах. Чоловіка, який бив хлопців ножем, спіймали охоронці приватного підприємця, де той намагався знайти схованку.

Затриманому 27 років. Попри те, що в нього знайшли ніж, винним себе той не визнав. З його слів, компанія хлопців сама на них напала, відтак він був змушений оборонятися.

Хто насправді винен в інциденті та що сталося насправді, з’ясовує слідство. Якщо нетвереза компанія питатиме вас на вулиці про пивний магазин, уникніть спілкування. Пам’ятайте, чим це може закінчитися.

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Источник: kriminal.tv

 

Не знаєш правильної відповіді – краще тікай! На Полтавщині троє хлопців потрапили до лікарні

EXMO affiliate program