Нещасний випадок чи потрійне вбивство?

8 сентября 2011 г. в 18:58

На Рівненщині батько загиблої від отруєння чадним газом жінки стверджує, що її вбили. А разом з нею – ще двох людей. Довести це чоловік обіцяє після проведення ексгумації, адже за висновком офіційного розслідування, люди отруїлись чадним газом, забувши відкрити в будинку витяжку.

 1.jpg

Сім’я з Рівненської області вже півроку вимагає провести ексгумацію тіла їхньої родички – жінки не стало в березні, її і ще двох чоловіків знайшли мертвими у приватному будинку. За офіційною версією слідства – люди забули відчинити витяжку через що отруїлися чадним газом. Але батько загиблої переконаний – його дочку вбили, а ситуацію з газом підлаштували спеціально.


Жінці було 32 роки, як доказ того, що дочку вбили – у батька є фотографії. Каже – на тілі жінки видно сліди крові, одяг – порізано ножем, голова також нібито була розбита. Чоловік каже, що знає й ім’я вбивці, за його словами – це родич сім’ї, який не хотів ділити із загиблою майно. Цю версію чоловік уже не раз говорив і міліції, але правоохоронці заявили, що ексгумацію проводити не будуть, оскільки все це лише батькові припущення. Загибель жінки кваліфікували як нещасний випадок і кримінальну справу не  порушували.


Стосовно слідів крові на одязі загиблої – це результат розкладання тіла, пояснили у міліції, адже люди пролежали в будинку біля груби кілька днів, аж поки їх відшукали.


Версію про причетність родича сім’ї до цієї трагедія міліція каже, що також перевірила. Але підтверджень вбивства не знайшла. 

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Источник: kriminal.tv

 

Нещасний випадок чи потрійне вбивство?

EXMO affiliate program