Невістка задушила свекруху щоб захистити себе та чотирьох своїх дітей

7 августа 2011 г. в 17:36

Невістка задушила свекруху, після чого зімітувала розбійний наліт. За словами затриманої, вбивство було вимушеним заходом, адже стара погрожувала їй та чотирьом її дітям.

30.png

 

Зі слів підозрюваної, коли вона повернулась додому, то застала сліди розбійного нападу. Речі у квартирі було розкидано догори дриґом, а друга матір лежала нерухомо на ліжку. Однак версію про напад грабіжників спростував ретельний огляд помешкання.

Степан Яцух, начальник управління карного розшуку міліції Тернопільщини:

Грабувати у помешканні особливо не було що. Та й висновки судово-медичної експертизи свідчили – жінка не мала жодних ушкоджень, тому свідчення про нанесені їй удари одразу ж відпали.

За висновком експертизи, стара померла внаслідок задушення. Слідчі виявили на шиї сліди від мотузки і до заявниці відразу виникло багато запитань. Жінка почала плутатись у показах і зрештою зізналась у вбивстві .

Затримана розповіла, що розлади в родині почалися відразу після весілля. Жінка вже мала двох дітей від попереднього шлюбу, тому потрапила до свекрухи у нелюбов. Ситуацію не змінило навіть народження онуків від нового чоловіка. За слів жінки, друга матір нібито погрожувала, що викине її з дітьми на вулицю, а оселю перепише на інших людей.

Степан Яцух, начальник управління карного розшуку міліції Тернопільщини:

Старшим 14 і 10 років, а двом спільним – 1,5 року та 3 місяці. А немічна свекруха натякала, що помешкання, в якому вони живуть, після її смерті не дістанеться невістці, а буде переписане на онука від попереднього шлюбу її сина.

За вбивство людини жінці загрожує максимальне покарання – до 15-ти років ув’язнення. Єдина надія на пом’якшення вироку – це наявність в неї багатьох дітей. Яке покарання їй винесе суд, стане відомо вже за кілька місяців.

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Источник: kriminal.tv

 

Невістка задушила свекруху щоб захистити себе та чотирьох своїх дітей

 

EXMO affiliate program