Ніч жахів у дитячому таборі в Одесі: з’явилися нові подробиці

17 сентября 2017 г. в 23:05

У страшній пожежі у дитячому таборі “Вікторія” в Одесі загинуло троє дітей. Ще четверо дітей постраждали, троє з них госпіталізовано. За результатами попередніх висновків, займання сталася через порушення правил пожежної безпеки.

Про це повідомив уповноважений президента України з прав дитини Микола Кулеба, інформує “Народна Правда” із посиланням на Факти.

Кулеба розповів, що жертвами пожежі стало троє дівчат – восьмирічна Софійка, дев’ятирічна Настя і 12-річна Сніжана. Усі вони були вихованками зразкового дитячого хореографічного ансамблю Адель. Крім того двох дітей госпіталізовано із отруєнням чадним димом та одна дитина потрапила до лікарні через забій спини через те, що вистрибнула з вікна другого поверху. Повідомляється, що у директора табору стався серцевий напад, наразі він перебуває у реанімації.

Табір Вікторія – муніципальний дитячий табір, в якому щорічно за рахунок коштів міського бюджету Одеси відпочивають близько 5 тис. дітей, в т.ч. діти з багатодітних та малозабезпечених сімей та діти інших пільгових категорій, переможці конкурсів та турнірів, олімпіад і змагань, діти учасників АТО і діти-переселенці.

Нагадаємо, через пожежу у дитячому таборі “Вікторія” в Одесі, внаслідок якої загинуло двоє дітей, три дитини госпіталізовані, й одна дівчинка зникла, під будівлею одеської мерії люди влаштували стихійний мітинг, вимагаючи відповіді про причини та обставини пожежі.

Надзвичайні новини

EXMO affiliate program