''Ноги не йдуть'': у суді над Зайцевою стався новий скандал

17 октября 2018 г. в 06:40

Обвинувачена у скоєнні смертельної ДТП у Харкові — водій Lexus Олена Зайцева перенесла два напади і не може бути присутньою на черговому засіданні суду.

Їй викликали швидку допомогу, пише Kharkiv Today.

"Зайцева конвоєм до суду доставлена, але, як повідомив конвой, вона не може вийти у зал через погане самопочуття", — заявив суддя Віктор Попрас.

Крім того, конвойні заявили, що "у Зайцевої ноги не йдуть".

Її адвокат Юлія Козир попросила перенести засідання суду, заявивши, що вранці у СІЗО в підозрюваної сталося два напади.

"Сьогодні її відвідувала бригада швидкої допомоги. Нині в нас немає довідки або діагнозу. Стороні захисту не надають таку інформацію. Без госпіталізації і належної медичної допомоги ми взагалі не зможемо розглядати справу. Тому прошу відкласти справу", — додала Козир.

Зазначимо, що в суд також прийшли батьки Оксани і Діани Берченко. Вони звинуватили Зайцеву у спробах затягнути процес.

"Це просто клоунада. На минулому засіданні адвокат Зайцевої зачитала список її захворювань. А як при такій кількості довідок її могли допустити до отримання водійських прав?" — сказав Ігор Берченко.

У зв'язку з цим, захист потерпілої сторони виступив проти перенесення засідання і вимагав викликати у суд швидку допомогу, щоб отримати інформацію про стан Олени Зайцевої.

Пізніше Козир розповіла, що у її підзахисної спостерігаються судоми і скачки тиску, що може бути пов'язано з препаратами, які вона приймає. Суд в результаті переніс засідання.

Обозреватель

EXMO affiliate program