Новий абсурд від бойовиків «ДНР»: Україна скасувала святкування Нового року (Відео)

21 декабря 2014 г. в 20:27

До чого тільки не додумуються бойовики, аби обдурювати мешканців Донеччини та доводити їм, що «в ДНР» — добре».


Для цього, очевидно, запустили фейк про те, що Україна скасувала святкування Нового року. Сама ідея цього настільки абсурдна, що годі собі й уявити, аби в це хтось повірив. Одна к у «ДНР» вже взялись це тиражувати.

 

Так сьогодні даючи інтерв’ю місцевим журналістам у Донецьку один із представників «влади ДНР», розповідаючи, який гарний ярмарок продуктів бойовики сьогодні організували, аби донеччани могли «дешево» скупитися до новорічного столу, заявив цілком серйозно, що «Україна зустріч Нового року скасувала».

 

Абсурд та й годі, однак, схоже, не включаючи розум, на емоції ненависті до всього українського дехто з місцевих прихильників «ДНР» у це свято вірить, бо тези про скасування Нового року в Україні зустрічаються і в коментарях на сепаратистських сайтах.

 

Для тих, хто має сумнів, нагадаємо, Новий рік в Україні зустрічатимуть. Більше того, Кабінет міністрів України видав спеціальну постанову, відповідно до якої українці матимуть цілих 9 вихідних днів, аби гідно зустріти Новий рік і Різдво.

 



По материалам:7days

EXMO affiliate program