Новий прийом у наркобізнесі на Черкащині накрили пекарню, де виготовляли хліб з коноплею та героїном

12 апреля 2011 г. в 13:29

Господарі вважали, що убезпечать так себе від будь-яких підозр. Виготовлення хліба припинилось, коли хліб скуштували працівники міліції.

 


Сусіди кажуть, пекти хліб підприємці почали ще рік тому. Батони і паляниці продавали у магазинах району. З часом люди зрозуміли, що хліб у пекарні роблять незвичайний. Поблизу підприємства з’явилися наркомани, а на сусідських городах почали знаходити використані шприці.

СУСІД:
Зараз може трошки не так, а раніше кодло таке збиралося, що вони тут витворяли. Ніч, не можна, в мене собака не дає заснути, він гавкає. Мушу закривати в підвал, щоб не чути, цілу ніч товчуться.

Міліція встановила - виготовлення хлібу для бізнесменів було лише прикриттям. Під вивіскою пекарні насправді працювала нарколабораторія. На одних і тих самих технологіях ділки виготовляли і фасували як хліб, так і коноплю, ширку та героїн.

ЛЕОНІД БОЙКО - ПЕРШИЙ ЗАСТУПНИК НАЧАЛЬНИКА МІЛІЦІЇ ЧЕРКАЩИНИ:
Прямо варилося на пекарні ці наркотична сировина. Ніхто навіть не міг подумати, додуматись, що там, де виготовляють хліб для споживання, виготовляють і наркотики.

Оперативники вилучили із хлібного цеху понад 20 кг невідомої рослини. Господарі наполягали, що це ароматизатори до продукції. Однак після дослідження в лабораторії з’ясувалось, що біодобавка насправді - наркотиком.

В’ЯЧЕСЛАВ ПАСІЧНИК - ЕКСПЕРТ-КРИМІНАЛІСТ:
В результаті проведеного дослідження було спеціалістами НДЕКЦ встановлено, що дана речовина є особливо небезпечна речовина.

Отримані від наркозбуту гроші власники вкладали в пекарню та власне СТО. За це винахідників тепер притягнуть до кримінальної відповідальності. Поки триває слідство, пекарня продовжує виготовляти хліб.

 

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV


Новий прийом у наркобізнесі на Черкащині накрили пекарню, де виготовляли хліб з коноплею та героїном

 

EXMO affiliate program