Об’єднання "ЛНР" з "ДНР": у Луганську готуються до збройного протистояння з Донецьком

25 ноября 2017 г. в 00:37

Після того, як у Луганську стався так званий "військовий переворот", а до міста ввійшла військова техніка з окупованого Донецька, ситуація у двох так званих "республіках" стала напруженою. І не виключається військове протистояння між двома лідерами бойовиків.

Втеча лідера бойовиків "ЛНР" до Москви Ігоря Плотницького до Москви лише посилила протистояння між двома проросійськими бандитськими утвореннями на Донбасі.

"У середовищі представників "адміністрації глави ЛНР" і "міністерств" поширюється інформація про можливе об'єднання "ЛНР" та "ДНР" в одне квазідержавне утворення з адміністративним центром у Донецьку. "Чиновники ЛНР" побоюються, що перехід під керівництво "ДНР" може супроводжуватися чистками серед керівників структур "ЛНР" зі звинуваченнями їх в сприянні діяльності спецслужб України, з метою усунення від керівництва людей Плотницького", – повідомив керівник "Інформаційного спротиву" Дмитро Тимчук.

При цьому деякі з так званих чиновників "ЛНР" висловлюють намір покинути окуповану територію. Деякі – втекти до Росії, інші – перебратися на підконтрольну Україні територію.

При цьому Дмитро Тимчук зазначає, що інформація про можливе об’єднання "ДНР" з "ЛНР" активно "мусується" саме з Донецька, де тамтешній лідер Олександр Захарченко неодноразово перед кремлівськими кураторами звинувачував Ігоря Плотницького у тому, що той не може ефективно керувати окупованою територією.

Нагадаємо, 21 листопада у "ЛНР" розпочався новий "військовий переворот" проти Плотницького, який влаштував колишній очільник так званої "МВС" псевдореспубліки Ігор Корнет. Зокрема, 22 листопада його "силовики" штурмом взяли "генпрокуратуру" фейкової республіки, в результаті чого було заарештовано керівний склад "відомства". До міста була стягнута військова техніка.

До слова, у Луганську закликають боротись із "фашистами" з "ДНР".

Канал 24

EXMO affiliate program