Обробили? З'явився аналіз мови Віри Савченко (відео)

16 апреля 2018 г. в 23:56

Політтехнолог Олексій Голобуцький заявив, що аналіз мови Віри Савченко свідчить про неякісну, глибоку психологічну обробку.

За його словами, за таким шаблоном виступає і сама Надія Савченко, яку судять за організацію військового перевороту, і обидва її адвокати.

Як написав він у своєму телеграм-каналі, мова йде про виступ Віри перед журналістами біля будівлі СІЗО, де перебуває її сестра. Вона відповідала на питання про плани публічного проходження поліграфа.

"Вони її так публічно заарештовували. Вони три постріли смертельних робили у Верховній Раді, всі єдиноголосно голосували. Що далі - закривати справу? Двоє людей повинні були знести весь урядовий квартал, вбити всіх керівників і не керівників влади і так далі. Давайте далі будемо публічно дивитися на ваш вигаданий сценарій. Ну, все. Нічого не скажеш. Ховають", - заявила вона.

На думку Голобуцького, її мова - алогічна, безграмотна і фрагментована.

"Зазвичай таке мовлення є наслідком не дуже якісної, але досить глибокої психологічної обробки цілковито негодящого кадру. При цьому абсолютно так само говорить і сама Надя, і її адвокати, а не тільки сестра. Всі пройшли через однакові процедури?" - зазначив політтехнолог.

Надзвичайні новини

EXMO affiliate program