Очевидці: невідоме чудовисько в Криму вирвало шмат м'яса з живота дівчини

29 августа 2011 г. в 11:40

Очевидці розповідають, що кілька днів тому на одному з пляжів курортного селища Орджонікідзе в Криму на 25-річну туристку напала невідома тварина, яка вирвала у неї шматок м'яса з живота. 

 6.jpg

Офіційного підтвердження цієї інформації немає.

"Трагедія розігралася близько 9 години вечора, коли на вулиці було вже темно. Дві дівчини вирішили скупатися і спочатку мирно плавали неподалік від берега. Раптом одна з них каменем пішла на дно. Її подруга встигла схопити постраждалу за волосся і витягнути на берег, перш ніж тварина встигла втопити свою здобич", - розповів Дмитро "Комсомольській правді в Україні ".

"Вже на пляжі стало ясно, що постраждала сильно травмована. Тварина вирвала їй великий шматок м'яса біля самої селезінки. Дівчину без свідомості доставили до першої Міської лікарні Феодосії, де через кілька годин вона померла", - стверджує він.

Утім, ні в самому Орджонікідзе, ні у Феодосії про цей випадок ніхто не чув. У лікарні, міліції та МНС цю інформацію ніхто не підтверджує.

Вчені також не можуть ідентифікувати нападника. Науковці впевнені, що акули напасти на дівчину не могли, можливо, що рани заподіяв тюлень-чернець, який у нас дуже рідко зустрічається, але може вирости до трьох метрів.

 

Очевидці: невідоме чудовисько в Криму вирвало шмат м'яса з живота дівчини

EXMO affiliate program