Один постріл в шию, другий в серце. На Житомирщині розбійники напали на машину з двома підприємцями

30 мая 2012 г. в 10:09

Бізнесменів упритул розстріляли з мисливської рушниці, після чого угнали їхній автомобіль разом із товаром.

Злочинці не врахували одного – після несумісних із життям травм підприємці залишились живими.


За словами потерпілих, вони їздили по селах та скупляли картоплю. Коли стемніло, вони були вже далеко від дому, тож вирішили заночувати у своєму КАМАЗі. Та поспати чоловікам не судилося – серед ночі почули, як надворі хтось намагається відкрити у машини борт.


Пережив напад: Вийшли, тільки почули крик «лягай!» і постріл. Моєму напарнику вдарило в шию, він закричав, потім я відчув різкий біль у плечі і в очах засвітилося. Я теж мало не впав і начали тікати.


Підприємці сховалися в темноті, відтак нападники їх не знайшли. Лише коли бандити завели їхню вантажівку та поїхали, чоловіки звернулися по допомогу до лікарів. Одному з постраждалих куля влучила у горло, іншому поцілила в груди.


Покинуту вантажівку знайшли неподалік від місця нападу. За відбитками пальців нападників швидко встановили, це були двоє раніше судимих місцевих хлопців. По гарячих слідах одного з них затримали, другий перебуває у розшуку.


Поки втікача шукають, проти нього та його подільника порушили кримінальні справи за угон та крадіжку. Як з’ясувалось, у той вечір хлопці встигли обчистити ще й місцевий магазин. Постраждалим підприємцям лікарі радять дякувати долі. Якби темнота не зіпсувала злочинцям влучність пострілів, чоловіки б уже ніколи не повернулись додому.

EXMO affiliate program