Охоронець Єлизавети II з дружиною ґвалтували дітей і розсилали в інтернеті відео

2 сентября 2011 г. в 08:50

Охоронця британської королеви Єлизавети ІІ та його дружину заарештували за ґвалтування дітей та розповсюдження відео з актами насильства.

1.jpg

 

Поліція Великобританії заарештувала 37-річного кавалергарда королеви Єлизавети II Саймона Девіса, а також його дружину-викладачку. Сімейну пару підозрюють у педофілії.

Під час обшуку в будинку гвардійця і його 44-річної дружини Фіони правоохоронці виявили неспростовні докази їхньої причетності до зґвалтувань, пише The Sun.

До речі, подружжя педофілів проживало всього в трьох кілометрах від Віндзорського замку, який здавна є королівською резиденцією. Їхній таунхаус розташовано прямо на території маєтку Єлизавети II, і в момент затримання Девіс як завжди ніс охоронну службу.

Під час огляду житла педофілів слідчі знайшли в комп'ютері Девіса відеоролик зґвалтування 13-річної дівчинки. Саме ці шокуючі кадри ґвалтівник пересилав по інтернету іншим збоченцям, після чого королівський охоронець і потрапив у поле зору поліції.

Експерти вивчили відео і підтвердили, що на відзнятих кадрах дитину гвалтує саме Девіс. Йому висунуто звинувачення за трьома пунктами - примусовий статевий акт, домагання і жорстоке поводження з дитиною.

Дружині кавалергарда Фіоні інкримінують зґвалтування іншої дівчинки, а також підбурювання до зґвалтування і жорстоке поводження з неповнолітнім.

Ці злочини було скоєно 26 та 28 січня. За рішенням Королівського суду Беркса, ухваленого в минулі вихідні, подружня пара буде перебувати під вартою до 15 грудня.

Відзначимо, що Девіс служив в Афганістані разом з принцом Вільямом і його братом Гаррі. Правда, потім принци перевелися в інший підрозділ, ставши вертолітниками. Члени королівської сім'ї завжди довіряли Девісу і вважали його "справжнім чоловіком".

За словами сусіда Девіса, обшук в його будинку тривав протягом п'яти днів. Причому правоохоронці намагаються зберегти в секреті інформацію про скандальне розслідування. Сусідам погрожують арештом, якщо вони будуть занадто балакучими.

За офіційною інформацією, за останні чотири роки за різні злочини було засуджено 465 охоронців королеви Єлизавети II.

 

Источник: newsru.com

 

Охоронець Єлизавети II з дружиною ґвалтували дітей і розсилали в інтернеті відео

EXMO affiliate program