Окупований Донецьк потрапив під обстріл внаслідок пожежі на складі загарбників

8 ноября 2017 г. в 00:46

На складі боєприпасів російських окупантів і колаборантів у селищі Опитному сталася пожежа. Про це повідомляє українська сторона Спільного центру з контролю та координації

В української сторони СЦКК викликає занепокоєння розміщення складів зброї та боєприпасів на неконтрольованих урядом України територія ОРДО й ОРЛО поблизу населених пунктів, що створює загрозу для цивільного населення.

Як приклад, внаслідок порушення заходів безпеки під час зберігання та поводження із боєприпасами виникла пожежа на складі боєприпасів незаконних збройних формувань ОРДО в районі Опитнго. Наслідками пожежі стали вибухи та розліт боєприпасів. Під цей "обстріл" потрапили Київський район і північна частина Донецька. У результаті – численні пошкодження житлових будинків та інфраструктури міста.

Українська сторона СЦКК попереджає, що російські окупанти й колаборанти ОРДО можуть вдатися до провокацій у населених пунктах на Донецькому напрямку, спрямованих проти мирного місцевого населення з метою скомпрометувати та звинуватити в цьому Збройні сили України, щоб зірвати "шкільне" перемир’я.

uainfo.org

EXMO affiliate program