Орден «За мужність» загиблому сину. Посмертно.

22 августа 2014 г. в 18:18

Президент України нагородив орденом «За мужність» третього ступеня бійця спецбатальйону «Азов» Андрія Дрьоміна. Посмертно. Нагороду отримали його батьки.

 

Олег Сиротюк, голова Тернопільської ОДА:

За рішенням Президента Андрій Сергійович Дрьомін був нагороджений Орденом за мужність третього ступеня. Також Андрій віддав життя за незалежність і державний прапор. Це було символом його боротьби, хай вони зберігаються в його родині.

Ярослава Дрьоміна, матір загиблого:

Мені би дуже хотілось, щоб ваша присутність не закінчилась тільки сьогодні. Ми залишились самі, це був єдиний син наш. В нас немає мрій, у нас немає за що в цьому житті зачепитися.

Василь Облещук, начальник міліції Тернопільщини:

Хочу вас запевнити що підтримка буде, тому що Андрій працівник міліції і його пам'ять завжди буде в наших серцях жити, ми будемо вас підтримувати. Прийміть мої співчуття і я схиляю голову перед вами, що ви виховали розумного патріота нашої держави. Дякую вам.

 

Андрію було 32, він єдина дитина у родині. Хлопець із самого дитинства зростав патріотом, тому коли Росія розпочала на сході України війну, записався добровольцем у батальйон «Азов». Стримати сина від поклику захищати Батьківщину батьки не змогли. У міліції пообіцяли – Андрій назавжди залишиться правоохоронцем, а родина завжди знайде підтримку.

EXMO affiliate program