Організатори не рекомендують приносити портрети Мотороли і Гіві на ходу у Москві

9 мая 2017 г. в 09:32

Організатори акції «Безсмертний полк» виступили з рекомендацією не приносити на ходу в столиці РФ портрети загиблого бойовика «ДНР» Арсенія Павлова (Моторола), а також інших російських і проросійських терористів, загиблих за три роки війни на Донбасі.

Координатор ходи «Безсмертного полку» в Москві Вероніка Крилова заявила, що участь в акції з портретом Мотороли та інших бойовиків «ЛНР/ДНР» недоречна, оскільки мета акції – «вшанування пам’яті радянських воїнів, загиблих у Великій Вітчизняній війні», – повідомляє «Діалог».

У той же час відзначається, що своїм проханням організатори цієї політичної акції не забороняють брати участь у ході з портретом донбаських сепаратистів, а і їх побажання слід розглядати «лише як рекомендацію».

Таким чином чітко видно, що в Росії ветеранів ДСВ готові зрівняти з російськими найманцями, а також зрадниками України, завербованими ФСБ і вбитими в абсолютно нікому не потрібній війні на сході України.

До речі, поява портретів Мотороли та інших бойовиків на ході «Безсмертного полку» в Москві раніше анонсували в так званому «Союзі добровольців Донбасу».

EXMO affiliate program