Патрульні заламували руки жінці, яка порушила ПДР (відео)

17 октября 2017 г. в 00:57

У поліції призначили розслідування дій патрульних, які при затриманні жінки в Києві заламували їй руки. Про це повідомив начальник патрульної поліції Києва Юрій Зозуля під час брифінгу, який транслював "112 Україна".

"Жінка порушила правила дорожнього руху, за що була затримана поліцейськими. В ході спілкування відмовлялась надавати документи для складання відповідних адміністративних матеріалів (постанови про адміністративне правопорушення по ст. 122). Під час спілкування їй було роз’яснено суть її правопорушення - правил ПДР і яке за це відповідне стягнення. Також їй були роз’яснені можливі наслідки через те, що вона не надає документи, та як наслідок – можливе її затримання", - зазначив начальник патрульної поліції.

"Громадянка ніяк не реагувала на попередження. Після цього поліцейськими було прийнято рішення про її затримання. Зараз по цьому факту проводиться службове розслідування", - зазначив Зозуля. Окрім того, за його словами, правоохоронці в ході затримання "ніяких процедур не порушували".

Щодо суті самого правопорушення Зозуля зазначив, що "факт порушення жінкою ПДР був, факт ненадання документів поліцейському, тобто непокора, також був".

Відзначимо, що раніше ЗМІ повідомляли про те, що чоловік жінки, що знаходиться на відео, Любомир Васильєв написав в Facebook, що патрульні при затриманні зламали їй руку.

Також, за його словами, правоохоронці порвали пальто і подряпали машину Оксани. "Вона рухалася в авто в напрямку Хрещатика, поки не вперлася в перекриту поліцейськими вулицю Михайлівську. Як і інші водії, вона зробила розворот в протилежну сторону, в сторону Львівської площі", - пояснив причину затримання Васильєв.

На думку чоловіка, його дружина могла перетнути подвійну лінію, оскільки вулиця була перекрита.

Також він написав, що поліцейські не представилися і не пред'явили посвідчень.

zrada.today

EXMO affiliate program