Пенсіонер два десятки разів ударив ножем племінницю та вистрілив із рушниці в її чоловіка

17 октября 2011 г. в 17:30

Після цього чоловік забарикадувався зі зброєю в будинку і відмовився здаватися живим міліції. До гарячої точки виїхала наша знімальна група.

 ruz.jpg
Бійня сталась у місті Глухів. Пенсіонер серед білого дня вирішив з’ясувати стосунки зі своєю племінницею. Родичі розпочали сварку просто на подвір’ї, а коли конфлікт сягнув апогею, господар накинувся на жінку з ножем. Закривавлену подругу відбив її чоловік і поніс до будинку. Дядько стрельнув у них із рушниці, та від смерті подружжя врятувало лише диво.

Озброєний стрілок забарикадувався в приміщенні і навідріз відмовився здаватися. Від його можливих подальших жертв місто врятували лише співробітники міліції.

Поранену жінку терміново прооперували. Пацієнтка отримала майже два десятки наскрізних та проникаючих ран. Зараз її життю ніщо не загрожує.

За словами 30-річної Світлани, конфлікт між нею та дядьком спалахнув через будинок. Приміщення донедавна мало двох співвласників: батька жінки та його брата. Після смерті родича Світлана успадкувала частку майна, а третину нібито мала віддати своєму дядьку. Однак той наполягав, на  його думку, на більш справедливому розподілі.

Володимиру, дядьку Світлани, 62 роки. Чоловік підозрює, що племінниця відібрала частину його рідного будинку завдяки афері. Того дня пенсіонер спробував поговорити з нею та вирішити питання по-людськи, однак родичка була невблаганна. Володимира охопила лють, відтак що потім накоїв, він не пам’ятає.

Лише за щасливими збігом Світлана з чоловіком залишилися живі. За спробу вбивства її дядьку світить 15 років тюрми. Після вироку будинок повністю відійде у власність племінниці. Старий бідкається – якби знав про це раніше, спалив би оселю, аби та лише не дісталась нечесним родичам.

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Источник: kriminal.tv

 

Пенсіонер два десятки разів ударив ножем племінницю та вистрілив із рушниці в її чоловіка

EXMO affiliate program